Inici de les trobades familiars “Evangeli.com” del curs 2016-2017

El grup diocesà de famílies “Evangeli.com», l’espai obert per a famílies amb inquietuds de la Diòcesi d’Urgell, que des de fa uns anys es reuneix periòdicament va celebrar la primera reunió del curs el diumenge dia 6 de novembre.

En aquesta ocasió la trobada tingué lloc a la casa d’un dels matrimonis que conformen el grup, amb una pregària preparada pels mateixos matrimonis. A continuació tingué lloc una estona de diàleg i reflexió dels matrimonis a partir d’uns textos que ells havien preparat amb anterioritat a les seves llars. S’aprofundí en l’amor cristià i en la importància de la fe per a viure el matrimoni i la paternitat/maternitat així com en la necessària concepció d’un amor que superi el simple enamorament inicial, per fonamentar-se en la fidelitat i la indissolubilitat conjugal. Els matrimonis exposaren en un ric diàleg entre ells els problemes que troben per educar els seus fills i la necessitat de ser exemple amb coherència i testimoni per a ells. Finalment pogueren rebre informació sobre l’acollida d’un infant per part d’una família que integra el grup i la riquesa que suposava per als nens i joves l’arribada d’un nou membre a la família, en un esperit de família oberta i de generositat.

Mentre els matrimonis compartien aquesta reflexió, els seus fills i filles tingueren una sèrie d’activitats paral·leles.

El grup vol ser obert a la incorporació de nous matrimonis i famílies  i ha decidit reunir-se mensualment per mantenir l’amistat i créixer en la fe i l’amor a Jesús.

Compartir