Felicitació al Papa emèrit Benet XVI en el seu 90è. aniversari

L’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra ha enviat una Carta de felicitació a Sa Santedat el Papa emèrit Benet XVI, amb motiu del seu 90è. aniversari de vida i de bateig. El text de la carta és el següent:
 
Santedat,
Rebeu la nostra filial i devota felicitació pel seu 90è aniversari de vida i de baptisme, des de la Diòcesi d’Urgell i el Principat d’Andorra.
En aquesta ocasió de joiosa acció de gràcies pel do de La vostra preuada vida que arriba a una gran plenitud, demanem que el Senyor beneeixi amb gràcia abundant la Vostra Santedat i Us guardi, Us assisteixi en la vostra entrega a l’Església de forma renovada i Us doni abundància d’alegria, de consol i de pau. Amb motiu de la Santa Pasqua de Resurrecció, que celebrem units tots els cristians, desitgem que el Senyor Ressuscitat Us atorgui la plenitud dels seus dons de gràcia i de goig pasqual.
Alhora suplico humilment que vostra Santedat ens tingueu presents en les vostres oracions, tan precioses als ulls del Senyor, pel Principat d’Andorra i per tota la nostra Diòcesi d’Urgell.
Surrexit Christus! Santa Pasqua de Resurrecció! Devotíssim en el Senyor,

 
+Joan-Enric Vives
Arquebisbe b. d’Urgell i Copríncep d’Andorra

 

Compartir