Encontre d’equips de pastoral juvenil de tot Espanya a Granada

Des de divendres 28 fins a diumenge 30 d’abril a Granada, el Delegat de joventut d’Urgell Sr. Lluís Plana, acompanyat d’una part de l’equip que forma la delegació, César Arranz,  M. Carme Girart,  Bernat Montoya i Carolina Bassi, han participat a l’Encontre d’equips de pastoral juvenil, organitzat pel Departament de pastoral juvenil de la Conferència Episcopal Espanyola, que coordina Rv. Raúl Tinajero director del Secretariat.

La trobada, amb més de 600 participants provinents de 62 diòcesis d’arreu de l’Estat espanyol, han aprofundit sobre l’Acompanyament personal i el discerniment vocacional com a eina imprescindible per a aprofundir en la relació amb els joves, per tal d’ajudar-los en les seves dificultats, en el seu projecte futur i en la seva vocació cristiana.

Els fruits de la trobada han de servir per a il·luminar el camí de treball pastoral a les diòcesis, així com per a aprofundir en la propera trobada de Delegats diocesans de joventut i en el proper Sínode de bisbes sobre joventut d’octubre de 2018 a Roma.

Compartir