Mons. Sebastià Taltavull, nou bisbe de Mallorca

Al migdia del dimarts 19 de setembre de 2017, la Santa Seu ha fet públic que el papa Francesc ha nomenat bisbe de Mallorca Mons. Sebastià Taltavull Anglada. Mons. Sebastià Taltavull és bisbe auxiliar de Barcelona des de l’any 2009.

Mons. Sebastià Taltavull va néixer a Ciutadella de Menorca el dia 28 de gener de 1948. L’any 1959 ingressà al Seminari Diocesà de Menorca, on cursà els estudis d’humanitats, filosofia i teologia. Fou ordenat sacerdot el 23 de setembre de 1972 a la catedral de Mallorca.

El Sant Pare el nomenà Bisbe auxiliar de Barcelona el dia 28 de gener de 2009 i va rebre la consagració episcopal el dia 21 de març del mateix any 2009. Des del dia 8 de setembre de 2016, ha estat Administrador Apostòlic de la diòcesi de Mallorca.

A la Conferència Episcopal Tarraconense és el Bisbe delegat per a la Catequesi i també de la pastoral obrera. A la Conferència Episcopal Espanyola és membre de la Comissió Episcopal de Mitjans de Comunicació Social i de Pastoral Social.

La basílica de la Sagrada Família acollirà el 19 de novembre una Missa en Acció de Gràcies pel seu servei a l’Església que pelegrina a Barcelona. El 25 de novembre està previst que el bisbe electe de Mallorca iniciï el seu ministeri episcopal a la diòcesi balear en una Missa que es celebrarà a la Catedral de Palma de Mallorca.
No Valid Folder Selected

Compartir