Assemblea de la Fundació “Esplais Sta. Maria de Núria” (FEMN)

Dissabte 28 d’abril a la Casa del Bisbat de La Seu d’Urgell va tenir lloc l’Assemblea anual de la Fundació Esplais Sta. Maria de Núria (FEMN) del Bisbat d’Urgell que té com a finalitat principal la formació integral de nens i joves, amb una atenció especial en els períodes de temps lliure, al Bisbat d’Urgell.

L’Assemblea fou presidida per l’Arquebisbe Joan-Enric i pel President de la FEMN, Sr. Eloi Villalta i hi va assistir el Delegat de Joventut del Bisbat d’Urgell, Sr. Lluis Plana i el Consiliari de la FEMN, Mn. Joan Pau Esteban, així com els representants dels Centres d’esplai parroquials i de les cases de colònies del Bisbat.

Es va valorar la recent trobada del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés, “Vèrtex”, que va reunir més de 4.000 infants, joves i monitors a Vilafranca del Penedès els passats dies 14 i 15 d’abril amb l’objectiu de commemorar el 60è aniversari de l’inici de les activitats la Fundació. També les altres activitats recents.

Cada centre va informar de les activitats previstes per a aquest proper estiu i es va informar sobre les activitats programades.

L’Arquebisbe els va animar a seguir treballant al servei dels joves i infants, i els va encoratjar a saber escoltar els infants i joves en les seves problemàtiques i dificultats i a saber-los acompanyar i orientar en la seva vida perquè l’esplai i les colònies són una “escola de vida”.

Compartir