Visita del Sr. Nunci a la Llar de St Josep

El dia 7 de novembre Mons. Renzo Fratini, Nunci apostòlic a Andorra i a Espanya, acompanyat del Conseller de l’Ambaixada, Mons. Gian Luca Perici, van visitar acompanyats de l’Arquebisbe d’Urgell, del Vicari General, Mn. Ignasi Navarri i del Secretari Mn. David Codina, la Llar de St Josep a La Seu d’Urgell. El Sr. Nunci va presidir l’Eucaristia, a la qual també concelebrà Mn. Lluís Rourera, i va remarcar el seu goig de tornar a estar amb les religioses Germanetes dels Ancians Desemparats i la comunitat de gent gran que hi viu.

A l’homilia remarcà les intencions que ell proposava que tinguessin més presents com l’adhesió filial al St. Pare Francesc, les vocacions al ministeri sacerdotal i a la vida consagrada i les necessitats de la Congregació de Germanetes. Sobretot explicà que no hem d’anteposar res a Déu ni al seu Regne, sinó fer-nos disponibles en tot moment i en tota edat a la voluntat sempre provident del Pare del cel.

Acabada la Missa desdejunaren a la Llar, pogueren saludar molts dels padrins residents i va tenir una breu trobada amb la comunitat religiosa.

Compartir