Novena al Nen Jesús a la Parròquia de La Seu d’Urgell

Els 9 dies abans de la solemnitat del Nadal de Nostre Senyor Jesucrist, a la Parròquia de St. Ot de La Seu d’Urgell, té lloc la tradicional novena al Nen Jesús que realitza la comunitat llatinoamericana, i especialment colombiana, de la Parròquia i que enguany fou presidida pel sacerdot colombià P. Jorge Armando Moncayo, de la Diòcesi de Mocoa-Sibundoy que col·labora pastoralment a la Diòcesi d’Urgell.

El dia 23 de desembre s’hi féu present Mons. Joan-Enric Vives, Arquebisbe d’Urgell, que presidí la Novena i dirigí a la comunitat una bonica reflexió destacant com el Nadal ens fa viure la infància del Senyor Jesús que neix en una família i va voler agrair i destacar el paper fonamental de les famílies llatinoamericanes que es reuneixen al Casal Parroquial per a viure la tradicional novena al Diví Nen Jesús. Els parlà també de la comunió amb les seves arrels familiars, potser ara lluny, però que aquests dies es fan més grans.

Mons. Vives estigué acompanyat pel Rector de la Parròquia i Vicari General, Mn. Ignasi Navarri i pels seminaristes d’Urgell. La novena són pregària i cants al voltant del preciós pessebre, amb joia i alegria per preparar el Naixement de Jesús, ja pròxim.

Compartir