El diaconat permanent en temps de Covid-19

La Comissió Episcopal per al Clergat i el departament per al Diaconat permanent organitzen la XXXVª Trobada de diaques permanents d’Espanya el dia 7 de desembre. La trobada es desenvoluparà a l’aulari Papa Francesc de Madrid.

«El diaca permanent i el seu servei pastoral en temps de COVID-19», serà el tema d’estudi d’aquest any.

La presentació anirà a càrrec de Mons. Joan-Enric Vives Sicília, President de la Comissió per al Clergat i Seminaris i Arquebisbe d’Urgell, i de Mons. Jesús Vidal Chamorro, President de la Subcomissió Episcopal per als Seminaris i Bisbe auxiliar de Madrid.

El religiós camil P. José Carlos Bermejo, expert en humanització de la salut, parlarà als assistents de la pastoral del dol, en la sessió del matí. A la tarda, Francisco José López Sáez, professor de la Universitat Pontifícia Comillas i de la Universitat San Dámaso, dissertarà sobre «L’espiritualitat del servei diaconal. Bases antropològiques i espirituals». Completaran la Jornada dos testimonis de diaques permanents de Pastoral de la Salut.

Mons. Francisco Cerro Chaves, Arquebisbe de Toledo, serà l’encarregat de la cloenda d’aquesta trobada de diaques permanents.

Compartir