Congrés de les Hospitalitats de Lourdes d’Espanya a Oviedo

Congrés de les Hospitalitats de Lourdes d’Espanya a OviedoUna representació de la Junta de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes del Bisbat d'Urgell s'ha fet present al 42è Congrés Nacional d'Hospitalitats d'Espanya, que enguany s'ha celebrat a Oviedo els dies 14-17 de novembre.
34 hospitalitats diocesanes s'hi han fet presents per reflexionar sobre el lema pastoral del nou any 2014, "Lourdes, la joia de la conversió".
El Congrés també compta amb la presència de l'equip directiu del Santuari de Lourdes de França, que enguany ha informat dels greus danys causats per les inundacions del passat mes de juny i que ascendeixen a un total de 7.350.000 €. En el transcurs del Congrés ha tingut lloc una trobada dels Presidents i dels Consiliaris de les diferents Hospitalitats. També s'aprofita l'estada a la diòcesi amfitriona per coneixer-la més de prop. Enguany s'ha visitat el Santuari de la M. de Déu de Covadonga i Gijón, i l'Arquebisbe de la Diòcesi i el seu Bisbe auxiliar han presidit les Eucaristies.
La propera diòcesi amfitriona del 43è. Congrès del 2014 serà Sevilla.

Congrés de les Hospitalitats de Lourdes d’Espanya a OviedoCongrés de les Hospitalitats de Lourdes d’Espanya a OviedoCongrés de les Hospitalitats de Lourdes d’Espanya a Oviedo