Visita de la Vicepresidenta tercera del Congrés dels Diputats

20131115 115257L'Arquebisbe d'Urgell i Copríncep d'Andorra Mons. Joan-Enric Vives ha rebut durant el matí al Palau Episcopal, la Vicepresidenta tercera del Congrés dels Diputats, Excma. Sra. Dolors Montserrat i Montserrat, diputada per Barcelona pel Grup Popular.

La Vicepresidenta del Congrés anava acompanyada per la Diputada del Parlament de Catalunya Il•ltre. Sra. Maria Dolors López Aguilar, Presidenta del Partit Popular a Lleida i vicesecretària de Relacions Institucionals del PPC, i per l'Il•lm. Sr. Jaume Izcara, diputat a la Diputació de Lleida pel PP i regidor a l'ajuntament d'Aitona. A la trobada hi han assistit el Representant Personal del Copríncep a Andorra, M.I. Mn. Josep M. Mauri i la Secretaria General dels serveis del Copríncep, M.I. Sra. Concepció García Moyano.

 

L'Arquebisbe Copríncep i la Vicepresidenta del Congrés dels Diputats han departit sobre qüestions de comú interès entre Espanya i Andorra i el moment que viuen els dos països, i l'Arquebisbe ha agraït a la Vicepresidenta l'ajuda que s'acaba de formalitzar als Pressupostos de l'Estat Espanyol per a la Catedral de Sta. Maria d'Urgell.

 

20131115 115330