Visita del Gmà. Claude Reinhardt membre del Consell general de La Salle

Visita del Gmà. Claude Reinhardt membre del Consell general de La SalleLa tarda del dia 14 de novembre ha visitat l'Arquebisbe i Copríncep d'Andorra el Germà Claude Reinhardt, membre del Consell General de La Salle i encarregat de la supervisió de les Universitats La Salle del món, que anava acompanyat pel Magnf. Rector de la Universitat Oberta La Salle d'Andorra (UOLS), Dr. Lluís Vicent i Safont.

Han informar al Copríncep episcopal de les seves activitats i del funcionament de la Universitat i han departit sobre educació en les 120 Universitats de la Congregació La Salle al món i sobre el moment que està vivint la Universitat Oberta La Salle a Andorra, amb seu a La Massana.

La vocació de la UOLS és global: comparteix els seus graus amb altres universitats, ofereix models a distància o híbrids amb presència distribuïda (en diferents llocs del planeta) i ofereix als estudiants la possibilitat d'obtenir dobles titulacions. UOLS ofereix títols en el marc de l'Espai Europeu d'Educació Superior (Procés de Bolonya) i ofereix la possibilitat d'obtenir dobles titulacions amb universitats associades, fent que els estudiants puguin obtenir titulacions tant europees com d'altres continents.