Inici de la trobada Mariàpolis 2013

Inici de la Mariàpolis 2013La trobada d'estiu organitzada pel moviment dels Focolars a Espanya, ha arrancat formalment aquest matí, amb la benvinguda a les 800 persones arribades de València, Galícia, Andalusia, Euskadi, i de Catalunya, de diferents edats. Són membres del moviment focolar, simpatitzants, i no creients que s'han aplegat a La Seu d'Urgell, obrint un "Diàleg a 360º" amb un tema provocatiu i suggerent: "De l'art d'estimar al amor que es fa diàleg". Diverses persones han explicat el seu testimoni de superació de dificultats vitals a través de la comprensió de les necessitats de l'altre persona i de l'amor vers ella.

La jornada ha començat amb un flashmob organitzat pels joves de diversos indrets, convidant tothom a compartir l'experiència. Les jornades de lleure i diàleg estan obertes a tothom, i, de fet, avui mateix hi ha previstes activitats relacionades amb el diàleg com estil de vida: hi ha tallers a les cinc de la tarda a Sant Domènec i al Seminari Diocesà, sobre cinema, astronomia i sobre el diàleg a la parella, en els que estan convidats tots els ciutadans de La Seu, de la comarca i d'Andorra. També, a les deu de la nit està prevista la projecció d'una pel·lícula al Cinema Guiu, gratuïta i oberta al públic. Diumenge tornarà a haver activitats obertes a tothom i en espais dimensionats per acollir més quantitat de persones, en aquest cas amb l'objectiu de crear espais de diàleg per la fraternitat universal.
Demà dissabte i dilluns, els participants es repartiran en diverses excursions de caire cultural i esportiu. Hi ha previst que demà pugin a la Vall del Madriu a partir de les 9:00 i que dilluns a les 16:00 visitin la Casa de la Vall.

En aquest enllaç trobareu totes les notícies relacionades amb la Mariàpolis

Inici de la Mariàpolis 2013Inici de la Mariàpolis 2013Inici de reflexió. Cançó "Vive tu amor"Grups de reflexióGrups de diàleg