Pelegrinatge al Santuari de la M. de Déu de Núria d’Schola Cordis Iesu

Pelegrinatge al Santuari de la M. de Déu de Núria d’Schola Cordis IesuEl dia 1 d'agost un grup de 160 joves, membres i amics de l'Schola Cordis Iesu, d'arreu d'Espanya i de Xile, amb un grup de sacerdots i seminaristes de la Germandat de Fills de Ntra. Sra. del Sagrat Cor, que acompanyava Mn. Josep M. Alsina, han pelegrinat a peu des de Queralbs al Santuari de la Mare de Déu de Núria.

Han estat acollits per l'arquebisbe Joan-Enric Vives i el Rector Mn. Melcior Querol, i tots junts han celebrat una festiva Eucaristia al Santuari, han besat i cantat a la Mare de Déu, i han tingut un dinar de germanor als prats de davant del Santuari.

Després al Saló d'Actes del Santuari, acollits pel Sr. Albert Casas de Vall de Núria i pel rector Mn. Melcior Querol, han tingut una hora d'intercanvi amb el Sr. Arquebisbe sobre la vocació cristiana, la missió evangelitzadora dels laics, la devoció central per a un cristià al Sagrat Cor de Jesús, l'aprofundiment en la doctrina de Sta. Teresina de Lisieux, doctora de l'Església, i aspectes de la vida del Bisbat d'Urgell i el Principat d'Andorra.

Tots ells estan passant uns dies de convivència i formació cristiana, excursions i festa, a la Casa dels Maristes de Queralbs.
L'Associació sacerdotal Germandat de Fills de Ntra. Sra. del Sagrat Cor, té la seva seu canònica a l'arxidiòcesi de Toledo i actualment està activa a Toledo, Pamplona i Santiago de Xile, i compta amb 16 sacerdots i 12 seminaristes.

Pelegrinatge al Santuari de la M. de Déu de Núria d’Schola Cordis IesuPelegrinatge al Santuari de la M. de Déu de Núria d’Schola Cordis IesuPelegrinatge al Santuari de la M. de Déu de Núria d’Schola Cordis IesuPelegrinatge al Santuari de la M. de Déu de Núria d’Schola Cordis IesuPelegrinatge al Santuari de la M. de Déu de Núria d’Schola Cordis IesuPelegrinatge al Santuari de la M. de Déu de Núria d’Schola Cordis Iesu