Missa nova de Mn. Emili Villegas a Andorra la Vella

Missa nova de Mn. Emili Villegas a Andorra la VellaDiumenge dia 28 de juliol a les dotze del migdia, l'Església de Sant Esteve d'Andorra, lluia de gom a gom de fidels que volíem assistir, compartir i gaudir de la primera Missa presidida per mossèn Emili Villegas Artacho, tot just una setmana després de la seva Ordenació presbiteral a la Catedral de Santa Maria de Seu d'Urgell. El dia abans al vespre l'havia celebrada a la seva actual Parròquia i on quedarà enviat pel Bisbe, Sta. Maria de Valldeflors de Tremp.

Acompanyat en aquesta celebració Eucarística pels Mossens i Pares Salesians, per Mn. Mateo Rector de Tremp, i altres preveres que l'han vist créixer i acompanyat com a escolà, seminarista i finalment com a germà prevere petit.

L' homilia de Mn. Ramon Sàrries, Arxiprest de les Valls d'Andorra, emocionat i emocionant-nos, recordant el pas de Mn. Emili des del moment del naixement com a cristià –batejat per Mn. Josep Mª Solé, rebent de mans de Mn. Blai Fortuny la primera comunió, del Bisbe Joan Martí la confirmació, i darrerament Ordenat de prevere per la imposició de mans de Mons. Joan-Enric Vives-, ens obria una vegada més les portes del do de Déu, la porta de la Fe. El do de la vocació sacerdotal.

Finalitzada l'Eucaristia solemne, tothom volia gaudir de les salutacions personals amb mossèn Emili desitjant-li que la seva estada a Tremp, mentre el Senyor així ho disposi, li sigui una experiència de donació, servei i amor. Mentrestant els fidels d'Andorra l'enyorarem i pregarem per ell, desitjant que també ell ens tingui present en les seves oracions.

Missa nova de Mn. Emili Villegas a Andorra la VellaMissa nova de Mn. Emili Villegas a Andorra la VellaMissa nova de Mn. Emili Villegas a Andorra la Vella