Acció solidària dels alumnes de 4t de Primària de Bossòst

dscf0754
Davant la crisi, que està afectant ja moltes persones i famílies dels nostres pobles, els alumnes de 4t de Primària de l'escola Sant Roc de Bossòst (Val d'Aran), sota la direcció del seu tutor, Sr. Josep Ortiz, porten a terme un projecte d'acció solidària a favor de Càritas Arxiprestal d'Era Val d'Aran.
El projecte consisteix a recollir aliments no caducables a curt termini, material escolar, material higiènic, joguets i altres,... per a ajudar Caritas  a atendre famílies i persones necessitades. En el projecte ens diuen: "Segurament que molts tenim molt més del que necessitem. Segurament que molts podríem passar amb menys del que tenim. Doncs... per què no donem una mica a aquelles persones a qui els fa falta?"
La Sra. Montse Moga i Mª Carmen Naranjo, membres de Càritas Arxiprestal de la Val d'Aran, tingueren un col·loqui amb tots aquests alumnes que al llarg de l'any portaran endavant aquest projecte de solidaritat, explicant què és Càritas i com funciona, a la vegada agraint la seva acció i el seu treball.
dscf0752dscf0750