El G. Alois encoratja els joves a pregar per la pau a València en l'encontre de Taizé

El G. Alois ha encoratjat els joves que participen des d'ahir en l'Encontre Europeu de Taizé i ha considerat que els milers de joves que s'han trobat són la demostració que el jovent està disposada a elegir l'amor i l'alegria superant la violència. El Cardenal Cañizares ha valorat molt la presència de la comunitat de Taizé i l'Encrontre a València, recordant que aquest és un encontre de pregària i de trobada amb Déu, perquè només de Déu vé l'Amor i el perdó i la misericòrdia.

Han fet les declaracions després de la primera gran pregària ahir, als Jardins del Túria, i alhora a la Catedral de València. València, ha dit Mons. Antonio Cañizares, ha mostrat la seva capacitat de proximitat i d'acollida, oberts a tots sigui quina sigui la seva religió, amb les portes obertes per pregar per la pau.

El germà Alois va fer la reflexió ahir en la primera pregària, en la que la lectura de l'Evangeli de Lluc 15, 11-24 va portar-lo a parlar del sentit de l'acollida. Va tractar de la seva recent visita a Síria i va demanar la pregària i l'acció dels joves en favor de la pau, com quelcom que construim des de dins cadascú de nosaltres.

Els grup de joves d'Urgell, encapçalats per Mn. Ivan Ayala, van ser repartits en tres llars diferents de la parròquia de San Esteban i van participar activament en la pregària. Una de les joves participarà com animadora de la fe al llarg dels propers dies en la pregària matinal, juntament amb d'altres joves de diferents nacionalitats.

Avui és previst d'assistir a la pregària a la Catedral, en la que participarà en la reflexió el G. Alois i Mons. Cañizares farà unes paraules de benvinguda als joves assistents que seràn retransmeses en els diferents indrets on també s'acull la pregària de les set de la tarda.