Missatge a Urgell del Sant Pare, a través del Cardenal Pietro Parolin

Amb motiu de la benedicció i inauguració d'un monòlit al Santuari de la Mare de Déu de Núria, en agraïment al Sant Pare Francesc per la seva Encíclica "Laudato si'", la Diòcesi d'Urgell ha rebut un Missatge del Cardenal Pietro Parolin, enviat a través del Nunci Apostòlic Mons. Renzo Fratini, que serà llegit a la celebració de la Festa de Sant Gil, l'1 de setembre.

El text és el següent:

"Mons. Joan-Enric Vives Sicília, Arquebisbe-Bisbe d'Urgell i Copríncep d'Andorra.

El Papa Francesc saluda amb afecte els fidels reunits al Santuari de Ntra. Sra. de Núria, Patrona de la Diòcesi, amb ocasió de la Festa de Sant Gil i de la Jornada d'oració per la cura de la Creació.

El Sant Pare s'uneix espiritualment a aquestes celebracions i els anima a seguir treballant perquè aquest bell paratge marià, aixopluc natural entre grans cims, continuï essent una meta de pelegrins a la recerca de Déu i una autèntica escola de vida cristiana, on la fe creixi i s'enforteixi amb l'anunci de l'Evangeli, la pregària constant, la recepció freqüent dels sagraments i l'encontre amb la naturalesa.

Sa Santedat els demana que preguin per ell i pel seu servei a l'Església, a la vegada que els encomana a la cura maternal de la Verge Maria, i els imparteix de cor la implorada benedicció apostòlica, com a penyora de fecundes gràcies celestials.

Cardenal Pietro Parolin, Secretari d'Estat de Sa Santedat."