La Pasqua Jove congrega els joves al voltant del Crist Ressuscitat

dsc08636Els nois i noies de 15 i 16 anys d'escoles dels germans de La Salle i dels grups TXt del Bisbat d'Urgell han celebrat junts la Pasqua. De dijous fins a diumenge de Pasqua al matí, van anar fent una ruta per l'Alta Anoia, des de Castellolí a Maians el primer dia, Maians a Prats de Rei el segon, i ja el tercer a Sant Martí de Sesgueioles, al Casal de La Salle, on han celebrat la Vetlla Pasqual amb les famílies que han conviscut en la Pasqua Familiar.
Els participants han compartit l'esforç, la reflexió, la pregària i l'experiència de la mort i la ressurrecció de Jesús.

Aquesta experiència ha transmès, entre ells, paraules plenes de vida com servei als altres, compromís, esforç, fe, família, solidaritat, natura.... Paraules que signifiquen molt si un mateix les fa seves i es fica mans a l'obra per continuar dia a dia l'obra del Crist.
El comiat diumenge al matí, com sempre emotiu, amb l'alegria dels dies conviscuts, i amb els dons de l'esperança i de la vida dins de la motxilla de ruta.

dsc08494dsc08563dsc08572dsc08627dsc08638dsc08640dsc08649