Els joves d'Urgell participen a la trobada de Taizé a Estrasburg

Joves del Bisbat d'Urgell a la trobada de Taizé a EstrasburgUn grup de joves de la diòcesi, encapçalats per Mn. Iván Ayala, tornen a participar enguany a la trobada que la comunitat religiosa de Taizé convoca cada cap d'Any per pregar per la pau. Enguany els joves han viatjat a Estrasburg, on s'han allotjat en cases particulars i en parròquies. Participen de les pregàries diàries i de les activitats de reflexió i aprofundiment interior i estan coneixent els joves d'altres nacionalitats amb els que comparteixen activitats i la ciutat.
Els nois i noies van sortir el cap de setmana cap a Estrasburg.

Nota del Bisbat d'Urgell sobre Montfalcó d’Agramunt (Ossó de Sió)

Sobre una notícia publicada avui que afecta l'Església de St. Miquel de Montfalcó d'Agramunt, municipi d'Ossó de Sió, el Bisbat d'Urgell vol manifestar el que segueix:

Quan fa deu anys es va vendre la vivenda de la Rectoria desocupada de Montfalcó, de dues plantes, van haver-hi errors cadastrals i de números dels immobles que afectaren la interpretació del que realment s'estava venent i comprant, quan es va adquirir la Rectoria.

Aquests errors s'han hagut d'esmenar, tant pel que fa a un local que és propietat de l'Ajuntament en els baixos de la Rectoria, com pel que fa al temple parroquial de St. Miquel i a un pati adjacent al temple.

Leer más...

Pregària del Papa Francesc per les Famílies

En la celebració de la Festa de la Sagrada Familia, el 29 de desembre de 2013, el Papa Francesc va llegir aquesta pregària seva, que oferim en català per a la festa de la Sagrada Família de Jesús, Maria i Josep:

Oració a la Sagrada Família

Jesús, Maria i Josep,
en vosaltres contemplem
l'esplendor del veritable amor,
i a vosaltres ens dirigim confiadament.

Leer más...

Consagració de les famílies a la Catedral de Sta. Maria d’Urgell

L'Arquebisbe d'Urgell va celebrar joiosament la festa de la Sda. Família de Jesús, Maria i Josep a la Catedral de Sta. Maria d'Urgell, el diumenge dia 29 de desembre de 2013, acompanyat pel Degà del Capítol Catedral.

A l'homilia destacà les virtuts de la Sda. Família que han de continuar essent puntals per a totes les famílies de la terra, i recordà la coneguda al·locució del Papa Pau VIè. a la casa de Natzaret, durant el seu famós viatge a Terra Santa del 1964, del qual es compliran els 50 anys el proper dia 4 de gener, remarcant el silenci, l'oració, el treball i l'amor entre tots els membres de les famílies.

Leer más...