Inauguració del "Centre d'Aliments per a la Solidaritat"

pb290105
L'Arquebisbe d'Urgell, Mons. Joan Enric Vives, va presidir l'acte d'inauguració dels nous locals que Càritas d'Urgell ha adequat a La Seu d'Urgell, i posat a disposició del projecte "Aliments per a la solidaritat", que va tenir lloc dimarts 29 de novembre. En el projecte s'hi integren a més de Càritas, el Consorci d'Atenció a les Persones (integrat per l'Ajuntament de La Seu i el Consell Comarcal), la Creu Roja i l'ONG local La Seu Solidària. L'Arquebisbe va elogiar la tasca conjunta que fan aquestes institucions, fet que va dir fa que la "ciutat sigui emblemàtica en aquest sentit, perquè fem i fem junts", i va encoratjar als assistents a continuar treballant en tasques solidàries, i així donar resposta al lema de la campanya de Càritas d'enguany "Viu senzillament perquè altres, senzillament, puguin viure". Mons. Vives també va oferir a les entitats que fan possible aquesta iniciativa, la possibilitat de trobar més dependències de l'Església per a destinar-les a aquestes tasques (podeu escoltar una declaració de Mons. Vives fent clic aqui ).
Leer más...

Una missa solemne a la Catedral clourà el Mil·lenari de Sant Ermengol

stermengol

Els dies 4 i 5 de noviembre el Bisbat organitza unes jornades culturals de divulgació del sant patró de la diòcesi d'Urgell

Els propers dies 4 i 5 de novembre el Bisbat d'Urgell ha organitzat la cloenda dels actes de celebració del Mil•lenari de Sant Ermengol, amb la celebració d'unes jornades culturals que volen aprofundir en la figura i el temps del sant bisbe.

Dins el programa d'actes d'aquesta celebració es pronunciaran tres conferències a la Sala Sant Domènec de La Seu d'Urgell, i una Missa Solemne a la Catedral de Santa Maria.
Leer más...

Cloenda del Mil•lenari de Sant Ermengol

stermengol01
Els propers dies 4 i 5 de novembre el Bisbat d'Urgell ha organitzat la cloenda dels actes de celebració del Mil·lenari de Sant Ermengol. Dins el programa d'actes d'aquesta celebració es pronunciaran tres conferències a la Sala Sant Domènec de La Seu d'Urgell, i una Missa Solemne a la Catedral de Santa Maria.
Els actes será presidits per l'Arquebisbe d'Urgell i Copríncep d'Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, i es preveu la presencia a la inauguració, el dia 4, del Síndic del Consell General d'Andorra. Als actes de dissabte és prevista l'assistència de l'Arquebisbe metropolità de Tarragona i d'altres prelats catalans, i també de nombroses autoritats locals.

Leer más...

Anna Maria Janer es proclamada beata davant 4.500 fidels, en una celebració històrica per a la diòcesi d'Urgell, presidida per Mons. Amato

beata
Després de les paraules inicials del Prefecte de la Congregació per a les Causes dels Sants, Cardenal Angelo Amato, i del cant del Kyrie interpretat pel Cor dels Petits Cantors Lliures d'Andorra, l'Arquebisbe d'Urgell, Mons. Joan-Enric Vives i la Postuladora General de la Causa, Gna. Pilar Adín, han demanat al Cardenal Amato, com a representat del Sant Pare Benet XVI, la beatificació de la Serventa de Déu Anna maria Janer Anglarill.
Leer más...