Congrés internacional de catequesi i pelegrinatge dels catequistes

Congrés internacional de catequesi i pelegrinatge dels catequistesEn motiu de l'Any de la Fe, entre els diversos pelegrinatges que s'estan realitzant a Roma, aquest darrer cap de setmana de setembre s'ha dut a terme el Pelegrinatge dels Catequistes.
Des del Pontifici Consell per a la Promoció de la Nova Evangelització també s'ha organitzat un Congrés internacional de Catequesi sota el lema "El catequista testimoni de la fe". El Congrés es desenvolupà a l'aula Pau VI del 26 al 28 de setembre amb una participació de mil sis-centes persones. Mons. Rino Fisichella, president d'aquest Pontifici Consell, inaugurà aquests dies de treball amb el tema de "La catequesi en el context de la Nova Evangelització". El Papa Francesc també participà al Congrés amb una catequesi que adreçà a tots els congressistes.

Leer más...

Jornades Interdiocesanes de Catequesi a Barcelona

Jornades Interdiocesanes de Catequesi a BarcelonaEls dies 1, 2 i 3 de juliol van tenir lloc a Barcelona les XII Jornades Interdiocesanes de Catequesis amb el tema "L'alegria de creure i de comunicar la fe".

Hi va participar una bona representació del Bisbat d´Urgell, sacerdots, seminaristes i catequistes, acompanyats per Mn. Antoni Elvira, Vicari Episcopal i Delegat Diocesà de Catequesi del Bisbat d'Urgell.

Leer más...

Comença a caminar l'"Escola Diocesana de Formació Permanent d'Urgell"

imgp2953Dissabte dia 10 de març a la Casa d'espiritualitat del Sant Crist de Balaguer va iniciar les seves activitats l'Escola Diocesana de Formació Permanent d'Urgell, sota la presidència de l'Arquebisbe d'Urgell i amb la direcció de Mn. Antoni Elvira.

Hi van assistir a la sessió inicial 24 alumnes, a més dels Mossens Pujol, Mateo, Sàrries i Vidal.

La pregària de Laudes i la presentació de l'Escola per part de l'Arquebisbe i de Mn. Elvira van centrar la Jornada. També Mn. Vidal donà les claus de referència del Santuari del Sant Crist de Balaguer, i Mn. Sàrries explicà com serà el primer mòdul d'aquest quatrimestre amb la Introducció a la Bíblia i a l'Antic Testament.

Leer más...

XLV Jornades de Delegats Diocesans de Catequesi.- VIII Trobada de Delegats i Responsables Diocesans per al Catecumenat

catequesi
Amb el títol "Nueva evangelización, nuevos catequistas" s'han celebrat les XLV Jornades de Delegats Diocesans de Catequesi a Madrid del 13 al 15 de febrer, a les quals ha assistit el Delegat diocesà d'Urgell Mn. Antoni Elvira.
El primer dia Mons. Xavier Salinas presentà les Jornades i també al nou Director del Secretariat de la Subcomissió Episcopal de Catequesi, D. Juan Luis Martín Barrios que succeeix en el càrrec a D. Juan Ignacio Rodríguez Trillo.
Leer más...