Conferència i eucaristia del Vicari general a les Parròquies de la Vall Fosca

Diumenge dia 30 d’octubre, el Vicari General d’Urgell i missioner de la misericòrdia, Mn. Ignasi Navarri, va dictar una conferència amb el títol Què vol dir tenir un cor misericordiós a l’església de la M. de Déu de Montserrat de la Central de Capdella invitat pel diaca permanent Mn. Josep Montoya que participa de la cura pastoral de les parròquies de la Vall Fosca i Senterada.

Mn. Navarri va insistir en la necessitat de mostrar Déu com a Pare ric en misericòrdia i va valorar l’Any de la Misericòrdia que el Papa Francesc va decidir convocar i que es clourà formalment el proper diumenge 20 de novembre a Roma però que restarà sempre obert ja que la misericòrdia és quelcom fonamental en la vida de tot cristià.

En acabar la seva xerrada Mn. Navarri presidí la celebració eucarística a l’església de la Mare de Déu de Montserrat de la Torre de Capdella on l’Eucaristia fou oferta per tots els fidels difunts. Precisament, aquell diumenge, s’esqueien els 28 anys de l’ordenació presbiteral del Vicari General d’Urgell.