Recepció als atletes andorrans participants en Jocs internacionals durant el 2019

L’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, va rebre al Palau Episcopal, la tarda del 3 de novembre, el Comitè Olímpic Andorrà (COA) i la Ministra d’Esports i Cultura, M. I. Sra. Silvia Riva; el Secretari d'Estat d'Esports, Justo Ruiz; amb els esportistes i entrenadors Andorrans que han participat en Jocs internacionals durant el 2019.

Durant l’acte, l’Arquebisbe i Copríncep va agrair la dedicació i esforç dels esportistes per abanderar el nom del Principat arreu del món, ja que al llarg de l’any 2019 han estat presents en nombroses competicions internacionals: en els Jocs dels Petits Estats d’Europa celebrats a Montenegro, el Festival Olímpic de la Joventut Europea d’hivern a Sarajevo, els Jocs Europeus que es van celebrar a Minsk (Bielorússia), el Festival Olímpic de la Joventut Europea a Bakú (Azerbaitjan) i els Jocs del Mediterrani Platja a Patràs (Grècia).

Una vintena d’esportistes, amb els entrenadors, els membres de la Junta del COA, encapçalats pel seu President, Sr. Jaume Martí Mandicó, es van fer presents en la recepció. El COA integra els representants de les federacions olímpiques, els representants de les federacions no olímpiques, representants dels atletes olímpics i d’altres membres. A l’acte també hi van ser presents el Representant del Copríncep M. I. Mn. Josep M. Mauri, la Secretària del Copríncep, Sra. Concepció Garcia-Moyano i el Cap de Gabinet del Copríncep i Secretari General, Mn. David Codina.