Celebració a la Residència Clara Rabassa d’Andorra la Vella

El dia 20 de desembre l'Arquebisbe d'Urgell i Copríncep d’Andorra, President del Patronat Rector de la Fundació “Clara Rabassa”, va visitar la Residència per a ancians "Clara Rabassa" d'Andorra la Vella acompanyat per l'Arxiprest de les Valls d'Andorra Mn. Ramon Sàrries i per la Presidenta delegada del Patronat de la Fundació, Sra. Eloïsa Ortega, i els altres patrons, per a celebrar l’Eucaristia i viure el Nadal que ja s’acosta.

Mons. Vives va presidir la joiosa eucaristia a les portes de Nadal amb els residents i els treballadors de la Fundació on va subratllar el gran do del Nadal: presència de Jesús enmig nostre, acostament de Déu, i revelació del valor i la dignitat que té tota persona humana i que sempre conserva fins a la seva mort natural perquè per l’Encarnació tots hem estat redimits i enlairats per Déu. Va exhortar a ser agraïts amb el treball dels padrins i padrines que han fet gran el Principat d’Andorra amb el seu treball desinteressat i els animà a no viure en la culpabilitat i l’angoixa sinó a saber confiar en la misericòrdia de Déu i viure sense remordiments un cop s’ha rebut el perdó de Déu. I sobretot que l’amor és el més gran que podem viure sempre, i que ens fa conèixer de veritat qui i com és Déu, ja que Déu és Amor.

Acabada l’Eucaristia L'Arquebisbe fou informat sobre l'atenció personalitzada que reben els ancians de la residència "Clara Rabassa" i pogué girar una visita per les diferents plantes dels residents als qui pogué saludar i compartir amb ells una estona. Posteriorment, compartí un dinar de germanor de Nadal amb els residents.