Mons. Joan-Enric Vives acull el cos consular acreditat a Barcelona a la Catedral

Mons. Joan-Enric Vives acull  el cos consular acreditat a Barcelona a la CatedralL'Arquebisbe d'Urgell i Copríncep d'Andorra va rebre el divendres 22 de novembre els membres del cos consular acreditat a Barcelona, i els va acollir a la Catedral de Santa Maria d'Urgell, en una visita que es va ampliar al Conjunt Catedralici.
La visita del cos consular, organitzada per la Secretaria d'Afers Exteriors i de la Unió Europea del Departament de Presidència, es va iniciar a l'ajuntament de la ciutat, on van ser rebuts per l'Alcalde, Il·lm. Sr. Albert Batalla. Després ell mateix els va acompanyar fins a la Catedral, on van ser rebuts per Mons. Vives, que els va explicar la simbologia cristiana de l'edifici i les peculiaritats de la seva construcció, a més de les principals obres d'art que s'hi troben. La visita es va desenvolupar en un to distés. Acompanyava el grup el secretari d'Afers Exteriors i de la Unió Europa, Sr. Roger Albinyana i la subdirectora general de Relacions Exteriors, Sra. Francesca Guardiola.

En acabar la visita al conjunt catedralici, els cònsols i acompanyants, van partir a visitar Els Hostalets de Tost i la Granja La Ponderosa. Allà van trobar-se amb el conseller d'Agricultura, Ramadería, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Hble. Sr. Josep M. Pelegrí.

img 0079img 0093img 0097img 0099img 0102img 0121img 0136