Presentació del llibre “Retalls d’una vida” de la Gna. Montserrat Baró a ACIDH

El dia 18 de desembre al vespre, a Barcelona, als locals de teatre de l’Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà (ACIDH) va tenir lloc l’acte de presentació del llibre “Retalls ‘una vida” que és un llibre de poesies inèdites de la Germana Montserrat Baró i Sans (8 març 1935 – 11 setembre 2017), germaneta de l’Assumpció i psicòloga, fundadora i Presidenta d’Honor de l’ACIDH al servei de persones amb discapacitat o amb intel·ligència límit (IL).

L’acte fou presidit pel Dr. Ferran Morell i Brotad, President de l’Associació, acompanyat per la Sra. M. Rosa Baró i Sans, germana carnal de la Presidenta d’Honor i per l’Arquebisbe d’Urgell Mons. Joan-Enric Vives, Vocal del Patronat de l’ACIDH. Hi van assistir membres de l’AcidH així com també representants de les Religioses de l’Assumpció.

Els ponents van destacar el carisma religiós i professional de la Gna. Montserrat Baró que traspua a través de les seves poesies i com la seva obra ha perdurat en l’Associació ACIDH i la seva total abnegació al servei de  les persones vulnerables, així com l’amor a la natura i la seva fonda adhesió a Jesucrist.

Tot el que es reculli amb aquesta publicació serà lliurat a la Fundació ACIDH amb seu a Barcelona.