Recés per als Religiosos i Religioses dels Pallars a Tremp

img_0772

El diumenge IV d’Advent dia 23 de desembre, a la Capella de l’Escola Maria Immaculada de Tremp, l’Arquebisbe d’Urgell va predicar un recés d’Advent-Nadal, obert a les comunitats de Vida consagrada del Pallars. Hi van ser presents una vintena de religiosos i religioses dels Fills de la Sda. Família, de les Missioneres Claretianes de Maria Immaculada i de les Missioneres Filles de l’Immaculat Cor de Maria. L’Arquebisbe estava acompanyat pel Delegat diocesà per a la Vida Consagrada, Mn. Jaume Vila, i pel Secretari general, Mn. David Codina.

S’inicià el recés amb una pregària i després l’Arquebisbe oferí uns punts per al recés que versaren sobre el consol de Déu i l’amor incondicional que ens ha revelat (Isaïes 40 i 49) i l’esperança cristiana així com sobre els llocs on aprendre a viure aquesta virtut que uneix fe-esperança i caritat. I en una segona part ajudà a tenir una mirada contemplativa -a manera ignasiana- dels creients que envolten Jesús en el seu pessebre: Maria, Josep, els pastors i les dones, els mags i els àngels, seguint els relats dels Evangelis de Mateu i de Lluc.

Posteriorment seguí un temps de silenci i oració a la Capella, per cloure el Recés amb el solemne Cant de Vespres del Diumenge IV d’Advent. Amb un berenar i cants de nadales ben joiosos, es clogué la tarda de recés a Tremp.

img_0769img_0777