Trobada de fi de curs dels preveres de l’Arxiprestat de les Valls d’Andorra

El dia 3 de juliol va tenir lloc la trobada final de curs dels preveres de l’Arxiprestat de les Valls d’Andorra, amb l’Arquebisbe Joan-Enric. Els preveres andorrans es reuneixen mensualment en reunions formals d’Arxiprestat per compartir il·lusions, problemes, reptes i oportunitats, de la vida pastoral de les Parròquies del Principat d’Andorra.

Aquesta darrera trobada del curs pastoral 2022-2023 fou més lúdica i hi va participar l’Arquebisbe. Els preveres es van trobar a la casa de colònies d’AINA i d’allà es van desplaçar fins a les instal·lacions del Pont tibetà de la Parròquia de Canillo on el Copríncep fou rebut pel Cònsol Menor de la Parròquia, Hble. Sr. Marc Casal i altres membres del Comú.

La construcció del Pont Tibetà de Canillo és una passarel·la minimalista situada a 1.875 metres d’altitud que sobrevola un dels paratges naturals més impressionants del país dels Pirineus: la Vall del Riu. El Pont Tibetà de Canillo té una longitud de 603 metres i és una passarel·la suspesa a l’aire que uneix els dos extrems de la vall amb un pas únicament per a vianants d’un metre d’amplada que vola per sobre el riu i el terra des d’una vertiginosa alçada de fins a 158 metres.

Un dinar de germanor amb informacions planeres de l’Arquebisbe sobre la Diòcesi clogué la joiosa matinal.