Trobada de final de curs dels infants de catequesi de Sant Ot

Els infants i catequistes de la Parròquia de Sant Ot, de La Seu d’Urgell, van celebrar el final de la catequesi, en una activitat programada per als infants i els pares, amb dinàmiques diferenciades pels dos grups, als jardins i l’església del Seminari Diocesà. Els mossens de la parròquia i les 15 catequistes van convidar a nens i pares.

75 nens, que anaven acompanyats dels seus pares, es van reunir el 22 d’abril, a la tarda. Després d'un berenar de germanor, es van dur a terme diverses dinàmiques: així es va fer una dinàmica pels infants, aprofundint temes del curs, i també una pels pares.

En la dinàmica pels infants es van fer quatre grups: els de primer van tenir com a leiv-motiv el Pare Nostre; els de segon, els 10 Manaments; els de tercer, temes catequètics; i els de quart curs, van aprofundir en el Credo. Al mateix temps, es portava a terme una trobada amb els pares, a l'església del Seminari. El Rector de la parròquia de Sant Ot, Mn. Ignasi Navarri, els va oferir la possibilitat d'escoltar cinc persones que van oferir el seu testimoni: van parlar sobre la importància de la catequesi i de la fe en les seves vides.

La trobada va acabar amb una missa conjunta a la Catedral de Santa Maria amb un petit obsequi de sorpresa pels assistents.