Nota de l'Arquebisbe sobre el programa de TV3 del 4 d'abril

L'Arquebisbe d'Urgell lamenta profundament que a TV3, una televisió pública, es permeti parodiar la imatge de la Mare de Déu del Rocío, amb tot allò que significa per als andalusos i també per a molts catalans, com a element grotesc d'un humor feridor per als sentiments religiosos.

És una falta greu de respecte cap a un símbol religiós molt estimat per tots els fidels catòlics d'Andalusia i de tants llocs del món, que no té cap justificació possible i fereix els sentiments dels catòlics i de tota persona amb sensibilitat religiosa i amb respectuosa educació.
 
 

……………………………………………..

El Arzobispo de Urgell lamenta profundamente que en TV3, una televisión pública, se permita parodiar la imagen de la Virgen del Rocío, con todo lo que significa para los andaluces y también para muchos catalanes, como elemento grotesco de un humor hiriente para los sentimientos religiosos.

Es falta grave de respeto hacia un símbolo religioso muy querido por todos los fieles católicos de Andalucía y de tantos lugares del mundo, que no tiene justificación posible y que hiere los sentimientos de los católicos y de toda persona con sensibilidad religiosa y con respetuosa educación.

La Seu d’Urgell, 8 d’abril de 2023