Visita de la Síndica Municipal de Greuges de La Seu d’Urgell

L’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, va rebre al Palau episcopal el 5 d’abril, la visita oficial de la Síndica Municipal de Greuges de La Seu d’Urgell, Sra. Anna Martí, que li va presentar els resultats de la memòria d’acció del darrer any.

La Sra. Martí va informar Mons. Vives sobre les dades principals de la memòria de l’any 2022: s’han fet un total de 76 atencions, 4 més que l’any passat . En atencions, s’hi incloem tant consultes com queixes. D’aquestes actuacions 22 són consultes, assessoraments i 54 són queixes. Pel que fa a la destinació de les accions la majoria es concentra en l’apartat relacionat amb l’espai públic, on s’han dut a terme 54 actuacions. 7 de les actuacions que recull la memòria pertanyen a municipis de la Comarca.

L’informe recull també totes aquelles activitats rellevants de la Sindicatura que tenen com a finalitat que els conciutadans trobin resposta a les consultes o queixes plantejades, ja siguin de tipus econòmic, social o cultural.

La Sra. Martí, nomenada en el Ple de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell el 7 de febrer de 2018 per a un període de 5 anys,  va prendre possessió en substitució del Sr. Àngel Rubio, a qui havia precedit el Sr. Joan Massa.