Jornada de formació amb els preveres ordenats en els darrers anys

El dia 3 d’abril, després de la festa de la Missa Crismal i el dinar fratern amb els preveres i diaques de la Diòcesi, l’Arquebisbe Joan Enric va acompanyar un grup de set preveres dels ordenats en els darrers anys. Es reprenien així les trobades de compartició i ajuda mútua dels últims anys, que la pandèmia havia frenat.

Al Seminari de La Seu d’Urgell van tenir una trobada fraterna de formació la tarda i vespre d’aquell dia, on van compartir les vivències dels seus primers anys de ministeri, repassant els reptes de la seva formació permanent, com a preveres joves, segons els criteris d’etapa del Pla de Formació sacerdotal “Formar Pastors Missioners” que l’Arquebisbe els presentar.

En clima de confiança i de revisió de vida, van aportar obertament i van animar-se junts a la fidelitat al do rebut, al servei pastoral i a la fraternitat presbiteral.

Després van pregar Vespres a la Capella del Seminari i van tenir un animat sopar amb amical sobretaula, on també hi van participar els seminaristes diocesans.