Vetlla de pregària per cloure el 25è Capítol General de les Germanes de la Sda. Família d’Urgell

El dia 22 de juliol, l’Arquebisbe d’Urgell, Mons. Joan-Enric Vives, va fer-se present a la vetlla de pregària convocada per l’Institut de Germanes de la Sagrada Família d’Urgell, dins la celebració del 25è Capítol General que s’està duent a terme a La Seu d’Urgell, dels dies 10 al 25 de juliol, sota el lema “Vida, per a una fraternitat sense fronteres”.

Mons. Vives va poder saludar i compartir la vetlla de pregària i el sopar amb la recent escollida Superiora General de l’Institut de Germanes de la Sagrada Família d’Urgell, M. Laura Garione, i amb les Germanes que han estat escollides per formar el Consell General entre les quals havestat elegida la Gna. M. Victòria Beltran.

Al final de la Vetlla de pregària, l’Arquebisbe dirigí unes paraules a totes les Germanes, animant-les a agrair el do del Capítol que s’ha deixat guiar per l’Esperit Sant tot al llarg d’aquests dies. Ha estat una forta experiència sinodal, on les diverses reflexions i objectius del Capítol han anat convergint en objectius i decisions fraternes i evangelizadores. Amb terres de tots els llocs on estan implantades, les Germanes capitulars han fet un potent signe mesclant-les en una única terra perquè l’Esperit hi faci madurar les llavors de vida contemplades i agraïdes en la Congregació. Tot sota l’exemple i ajuda de la seva fundadora la beata Anna M. Janer i Anglarill.

L’Arquebisbe impartí la benedicció apostòlica a totes les Germanes en acabar la Vetlla i compartí un joiós sopar fratern.