Visita del Cap de la Regió Policial Pirineu Occidental

El dia 3 de novembre l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, va rebre al Palau episcopal de La Seu d’Urgell la visita institucional del Cap dels Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Pirineu, Intendent Daniel Pérez, que va venir a presentar-se oficialment al Copríncep, després de la seva incorporació oficial al territori. El Cap anava acompanyat del Sotscap de la Regió, Inspector Josep Anton Rodríguez.

La Regió Policial Pirineu Occidental integra les comarques de la demarcació veguerial de l'Alt Pirineu i Aran, i les seves funcions consisteixen a dirigir els serveis bàsics de seguretat ciutadana, d'investigació, de policia científica i de trànsit. El comandament de la Regió policial pirinenca està instal·lat a la comissaria de l'Àrea Bàsica policial de La Seu d'Urgell.

L’entrevista es va mantenir en un clima de cordialitat i van poder repassar les qüestions de comú interès. L’Arquebisbe estigué acompanyat pel Cap de Gabinet del Copríncep i Secretari general del Bisbat, Mn. David Codina.