"Crisis Help" del Col·legi Mare Janer de Santa Coloma, 2on premi del Concurs de Curtmetratges "Cine con espíritu"

El dia 20 de maig, es va celebrar a Madrid la reunió de la revisió de la Setmana de Cinema Espiritual presidida per  D. Raúl Tinajero Ramírez, director de la Subcomissió de Joventut per a la Joventut i Infància de la Conferència Episcopal Espanyola.

Es va constatar que degut a la pandèmia, el nombre d’alumnes que han participat al Concurs ha minvat, tot i que en la gran majoria dels llocs, el visionat de les pel·lícules s’ha fet a través d’una plataforma digital i directament des de les diferents aules dels centres participants.

En aquesta reunió s’ha fet la proposta de pel·lícules per a la propera edició, sota el lema: “Posa’t en camí”. La gran majoria dels participants confia que en aquesta edició es pugui tornar a les sales de cinema.

Al finalitzar la reunió, es va procedir a fer públic els guanyadors del Concurs de Curtmetratges “Cine con espíritu”. Del Bisbat d’Urgell es van presentar els alumnes de 3r d’ESO del col·legi Mare Janer que dins de l’assignatura de religió han elaborat el guió, la gravació i el muntatge dels diferents curts. Han obtingut el 2n premi amb el curtmetratge: “Crisis help” els alumnes Joan Bastida, Paula González de Alaiza, Alex Hernandez i Ishan Hotchandani. Felicitats als guanyadors.

En aquest link es poden visualitzar els curtmetratges guanyadors.