Els seminaristes d’Urgell presents a les Parròquies en el Dia del Seminari

Amb motiu del dia del seminari, els 5 seminaristes de la diòcesi d’Urgell es van fer presents a diferents parròquies del Bisbat per donar el seu testimoni vocacional.

Camilo Andrés González, del curs propedèutic, va donar el seu testimoni vocacional al Baix Urgell, a les parròquies de Bellcaire, Bellmunt, Penelles i Castellserà.

Alejandro Vargas, també del curs propedèutic es féu present al Principat d’ Andorra i va participar a la trobada de nens i nenes de la catequesi que se celebrava al col·legi Janer. També va participar a les celebracions de la parròquia d’Escaldes i a la missa de la capella de l’Hospital Ntra. Sra. de Meritxell. A la tarda del diumenge va donar el seu testimoni vocacional a la Missa capitular de la Catedral.

Martín Candela, del segon curs, es traslladà al Pallars Jussà i participà a les celebracions de la parròquia de la Mare de Déu de Valldeflors de Tremp, a la Missa familiar que se celebrava aquell dissabte i a la parròquia veïna de Talarn.

Abraham García, del tercer curs, va donar el seu testimoni vocacional a les parròquies de la Vall d’Aran, participant a les celebracions de les parròquies de Vielha, Salardú, Arties, Vilac, Betren i Baqueira Beret.

I Daniel Chamorro, del quart curs, es féu present a la Noguera i participà a les celebracions de les parròquies de Cubells i de St. Llorenç de Montgai. A la parròquia de Sta. Maria de Balaguer donà el seu testimoni vocacional a les misses de l’església del Sagrat Cor i de Sta. Maria, i va participar a la celebració de la residència St. Domènec de la ciutat i en una trobada de matrimonis que aquell dia se celebrava a la parròquia.

Els seminaristes han quedat molt contents i agraïts d’aquesta experiència. Continuem demanant al bon Déu que “enviï més segadors als seus sembrats”.