Protecció de dades

En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, i més concretament del seu article 21, us informem que aquest correu ha estat enviat per BISBAT D’URGELL L’esmentat article permet l'enviament de comunicacions comercials electròniques sempre que hi hagi consentiment o quan hi hagi interessos legítims que el mateix article preveu.

Segons l’art. 13 del Reglament Europeu de Protecció de Dades, teniu dret a exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i / o de retirar el vostre consentiment. Per a exercir aquests drets podeu dirigir-vos a protecciodades@bisbaturgell.org a fi de poder-vos atendre amb la màxima eficàcia i celeritat. Les vostres dades no es cediran a tercers a no ser que hi hagi una obligació legal ni es realitzarà transferència internacional d’elles.

Aquest missatge, i qualsevol fitxer annex a ell, pot contenir informació confidencial, essent per a ús exclusiu del destinatari, quedant prohibida la seva divulgació, còpia o distribució a terceres sense l’autorització expressa del remitent. Si vostè ha rebut aquest missatge erròniament, us sol·licitem la seva destrucció immediata.
 

En cumplimiento de la Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico, y más concretamente en su artículo 21, le informamos que este correo ha sido enviado por OBISPADO DE URGELL. Dicho artículo posibilita el envío de comunicaciones comerciales electrónicas siempre que haya consentimiento o cuando existan intereses legítimos previstos en el mencionado artículo.

Con base en el art. 13 del Reglamento Europeo de Protección de Datos, usted puede ejercer sus derechos de acceso, de rectificación, de supresión, de limitación, de portabilidad y/o de retirar su consentimiento. Para ello, envíe un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. con el objetivo de atenderle con la máxima eficacia y celeridad. Sus datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal, ni se realizará transferencia internacional de los mismos.

Este mensaje, y en su caso, cualquier fichero anexo al mismo, puede contener información confidencial, siendo para uso exclusivo del destinatario, quedando prohibida su divulgación copia o distribución a terceros sin la autorización expresa del remitente. Si Ud. ha recibido este mensaje erróneamente, se solicita su destrucción inmediata.