Aplecs de Pasqua a ermites i esglésies de la diòcesi

Aplec de Castell-llebreEl Dilluns de Pasqua se celebren aplecs a Santa Maria de Talló, a Talló; a Sant Guillem de Prada, a Saneja; a la Mare de Déu de les Peces d'Alàs, a l'Alt Urgell; a la Mare de Déu de la Trobada, a Montferrer (Alt Urgell); a Castell-llebre a Peramola (Alt Urgell); a Sant Romà de Vila, a Encamp (Principat d'Andorra); a la Mare de Déu de la Guardiola, a La Sentiu (Urgell); a la Mare de Déu de la Creu, a Menàrguens (Noguera); a la Mare de Déu de Les Esplugues, a Conques (Pallars Jussà); a la Mare de Déu de la Posa, a Isona (P. Jussà). 

El segon diumenge de Pasqua, se celebren aplecs a l'ermita de Santa Magdalena, a Pardines de Cerdanya; a la Mare de Déu de Segars,a la Bastida d'Hortons (Alt Urgell); a l'ermita de la Divina Pastora, a Balaguer; a Santa Maria de Mijaran, a Vielha (Vall d'Aran). 

El diumenge més proper a Sant Jordi, se celebra un aplec a Sant Jordi de Les Avellanes. El 25 d'abril a Salgar per Sant Marc, a Cubells i a Sant Marc de Pobellà (P. Jussà). El 29 d'abril, a Sant Pere Màrtir, a El Pedrís, (Baix Urgell) i a Sant Pere Màrtir de Balaguer i de Sant Romà (P. Jussà). El 30 d'abril, a Sant Pere Màrtir del Pujol (Alt Urgell). 

El darrer diumenge d'abril, se celebra  Sant Pere Màrtir a Eroles (Pallars Jussà); a Sant Pere Màrtir de Salàs de Pallars.

El dia 1 de maig se celebren a la diòcesi d'Urgell aplecs de Pasqua en diversos indrets: a La Nativitat de Covet; La Majestat de Buiro a Ainet de Besan; Santa Maria d'Àneu a Escalarre; a la Mare de Déu del Fa a Espui, a Nostra Sra. de Solé a Enviny (P. Sobirà); a la Mare de Déu d'Erbul, a Puigverd de la Conca; a Sant Gervàs  de Sant Miquel de la Vall; a Ortoneda, al temple de la Mare de Déu de Montalegre a Vilanova  de la Sal;  Sant Romà de Comiols; a l'Ermita de la Mare de Déu de Maig a Gra; Sant Pere de Ponts;  a Sant Felip i Sant Jaume dels Cortals d'Encamp; Sant Miquel de Valldarques (Alt Urgell); i a Santes Creus de Les Anoves.

El primer diumenge de maig se celebren aplecs a la Mare de Déu de Bastanist, a Estana; a Sant Marc de Fórnols (Alt Urgell); al Santuari de Meritxell, al Principat d'Andorra, se celebra l'aplec de parròquies, al Sant Crist de Mur (P. Jussà);  a l'ermita de la Mare de Déu d'Arboló, a Arcalís (P. Sobirà); a Sant Joan Basptista d'Arròs-Vila (Val d'Aran)

El primer dissabte de maig se celebra aplec a la Mare de Déu del Boscalt, a Ansovell (Alt Urgell). El segon dissabte de maig a Sant Ponç d'Alinyà (Alt Urgell).

El segon diumenge de maig, a les Franqueses de Balaguer;  a la Mare de Déu de Biuse a Llavorsí (P. Sobirà); a la Verge dels Desamparats de Montcorbau, a la Vall d'Aran.

El 8 de maig se celebren aplecs a Sant Miquel de Les Anoves (Alt Urgell), a Sant Miquel d'Engolasters, a Escaldes-Engordany (Andorra);Sant Miquel de la Pobla de Segur (P. Jussà).

El 15 de maig se celebren aplecs a Sant Isidre de Cabó (Alt Urgell); a l'ermita de Sant Maurici, a Esport (P. Sobirà). El 22 de maig a Santa Quitèria de Vielha (Vall d'Aran).

El tercer diumenge de maig, a la Mare de Déu del Pont de Lladrós (P. Sobirà).

Darrer dissabte de maig: gran aplec a l'ermita de la Mare de Déu de Canòlich, a Sant Julià de Lòria (Principat d'Andorra.)El darrer diumenge de maig a Sant Miquel de Tartareu (Noguera); a la Mare de Déu de Fabregada, a Sant Esteve de la Sarga (P.Jussà).