Agramunt acull la TrocaJove2017, trobada d'esplais de Catalunya, el 25 i 26 de març

TrocaJove2017q"Siguem l'ECO". Així es diu la trobada anual d'adolescents i joves dels centres d'esplai federats de Catalunya, la TrocaJove, que es durà a terme enguany a Agramunt, al Bisbat d'Urgell, i que acollirà enguany a més de mil joves. Està organitzada pel Moviment de Centres d'Esplai  Cristians Catalans, el MCECC i la Fundació Pere Tarrés, amb el suport de la Delegació de Joventut del Bisbat d'Urgell i de la FEMN, els propers dies 25 i 26 de març.


La TrocaJove és una gran trobada que té com a objectiu oferir una activitat centrada en els adolescents i joves dels centres d'esplai, proporcionant-los un espai de formació i creixement. Pel molts dels joves que participen, aquesta és una "primera vegada" de contacte amb la realitat del Moviment, més enllà de la seva zona o territori.

Enguany a la TrocaJove, sota el títol "Siguem l'ECO", es tractaran el consum responsable, i totes les activitats, xerrades i tallers tindran aquest motiu comú. L'organització i els temes que es tocaran han estat votats prèviament pels integrants dels centres d'esplai catalans: que volen conèixer dades i informació sobre el menjar, els diners, l'habitatge, la roba i la tecnologia en els interessos més votats, i que tenen com a valor prioritari la sostenibilitat del consum del menjar, l'ús de l'aigua, l'habitatge, els diners i la tecnologia, per aquest ordre. Hi participaran destacats activistes, científics i divulgadors, especialistes en la gestió de roba sostenible... com Arcadi Oliveres, Antonio Turiel, Gustavo Duch, Sandra Oriola, Albert Sales,  Oriol Junyent i Javier Hernández, Carme Altayo, Elisabeth Duocastella i Javier Velasco.

Les activitats comenén el dissabte 25 de març a les 10:30, amb l'acollida als participants, acreditacions i instal.lació, després s'iniciaran els jocs  i la Rerunió General de Monitors/es; la Inauguració de la TrocaJove. A les 17:40 se celebrarà l'Eucaristía. A la nit es preveu una vetllada i un concert de nit. Diumenge al matí seguiran les activitats fins a l'hora de dinar, quan es farà la cloenda.

Els esplais ja estan preparant els seus vídeos per participar i alguns ja els han penjat a la xarxa!

Si us cal més informació, podeu contactar amb el Xavier Coma Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.