Missa a favor de la Vida: “L’alegria de l’amor es viu en la família”

20170326MissaFamiliesEl diumenge dia 26 de març, l’endemà de la Solemnitat de l’Anunciació del Senyor i Jornada per la Vida, a la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona, a les 5 de la tarda, tindrà la Missa a favor de la Vida que sota el lema “L’alegria de l’amor es viu en la família”, serà celebrada pels Bisbes i fidels de les Diòcesis amb seu a Catalunya.

A més de participar en una celebració en un marc tan magnífic com la Sagrada Família, serà un moment important i significatiu per la pastoral familiar dels nostres Bisbats. Animem als Rectors i altres agents de pastoral a convidar a participar a aquest esdeveniment, especialment a matrimonis i famílies de les nostres comunitats. Us adjuntem el cartell en PDF perquè en pugueu fer difusió a les vostres comunitats.

La reserva i recollida de les invitacions la podeu tramitar a la nostra Delegació Diocesana, particularment a Mn. David Codina, Sotsdelegat, que ho centralitzarà a la seu del Bisbat. És important que us inscriviu ja que, per qüestions de seguretat, només els qui tinguin la invitació corresponent podran accedir a la Basílica de la Sagrada Família.

Serà bo que el dia 25 dissabte i el mateix diumenge 26 diumenge ens fem ressò de la Jornada de la Vida en les nostres celebracions de l’Eucaristia, sensibilitzant sobre aquest tema fonamental en la reflexió de l’homilia (dissabte) i en la oració dels fidels (dissabte i diumenge). Seria bo incorporar aquesta intenció: “Perquè la vida humana, do del Senyor, sigui acollida, respectada i estimada com a bé suprem des de la seva concepció fins a la mort natural i tots reconeguin i respectin com a referent ètic no negociable la dignitat única de totes les persones, fills i filles de Déu. Preguem el Senyor”.

També informar-vos que, com a subsidi per animar la pastoral familiar a les nostres comunitats, particularment com a material per considerar amb els nuvis i altres grups, disposem d’un DVD que recull una interessant xerrada-testimoni de Francesc Torralba. Aquesta xerrada la tingué a Tremp aquest mes de febrer i tracta el valor del matrimoni i la família tot considerant els reptes d’avui. El podeu sol·licitar a la Delegació.